Gjennomføringen

Gjennomføringen av dette prosjektet krever litt planlegging av logistikk når man skal forflytte seg og løpe 844 km fordelt på Norges 19 fylker + Svalbard på 20 dager. 

Gjennomføringen

Transport

Et prosjekt av denne størrelsen krever god planlegging av transport og logistikk. Vi vil basere oss på flytransport mellom de 5 første etappene:

Oslo-Svalbard
Svalbard-Tromsø
Tromsø-Alta
Alta-Tromsø
Tromsø-Bodø
Bodø-Trondheim

Fra Trondheim vil vår samarbeidspartner BMW stille med egen bil som vi skal benytte nedover Vestlandet, Sørlandet og opp til avslutningen på Østlandet.

Underveis vil vi bo på Quality hoteller og planen er at vi ankommer de aller fleste destiansjonene kvelden før start.

Vi har store planer om å gjøre aktiviteter på alle stedene vi besøker og vil komme tilbake med mer detaljer rundt dette etterhvert.

 

Utstyr

Jimmy kommer til å løpe i HOKA sko. Dette er et skomerke han kjenner godt til gjennom flere års samarbeid. Modellene som benyttes har mye demping og i opptreningsperioden benyttes stort sett 3 forskjellige modeller. (Grus/asfalt sko, terreng sko og fart/mølle sko)

 

Vi har inngått et samarbeid med den Svenske klesprodusenten J.Lindeberg som vil levere både teknisk treningstøy og fritidstøy. Når man skal løpe flere timer hver dag over lang tid så er detaljene viktig. Å ha kvalitets tøy som sitter optimalt, som puster optimalt og som ikke gnager noe sted. Våre tester av Lindeberg har vært utrolig bra og vi gleder oss til å tilbakelegge mil etter mil i dette tøyet.

Uten mat og drikke duger løperen ikke... Det er Maxim som skal påse at Jimmy duger. De skal levere alt fra sportsdrikke til gels og barer, både under opptreningsperioden og under selve gjennomføringen. Å ha produkter med optimal sammensetning og som steller pent med magen er avgjørende for at ting skal fungere optimalt.

Det vil komme mye spennende innhold i våre kanaler underveis i forhold til utstyr og forberedeser så følg oss i sosiale medier.

 

Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY